Regenerativ uddannelse Sådan er uddannelsen bygget op

Content

Sådan er uddannelsen i regenerativ ledelse bygget op

Forløbet indeholder en kombination af selvstudie, onlinemøde, fremmøde, sparring med læringsmakker og arbejde i egen organisation.

Viden og sparring – ude i naturen og inde i kunsten

Modul 1: Online (3 timer)

Vi sætter rammerne for forløbet og præsenterer begreber og erfaringer med regenerativ ledelse. Vi ser på aktuelle problemstillinger og introducerer forberedelsesarbejdet. 

Modul 2: 2 dages internat på Naturhotellet på Djursland

Vi arbejder med tre perspektiver på regenerativ ledelse: 

  • Hvad betyder det for mig som leder?
  • Hvilke ideer og handlinger er relevante i mit ansvarsområde?
  • Hvilke ambitioner og næste skridt er aktuelle for mig og vores organisation?

Undervisningen foregår både individuelt og i grupper, med en del af undervisningen i naturen. Efter modulet er der hjemmearbejde og sparring med en læringsmakker. 

Modul 3: En dag på Museum Jorn i Silkeborg

Dagen munder ud i konkrete ideer og handlingsplaner for den regenerative dagsorden. Erfaringer deles og evalueres, og kunsten på Museum Jorn bliver en katalysator for dagens oplæg og øvelser. Efter modulet er der hjemmearbejde og sparring med en læringsmakker. 

Modul 4: Online (3 timer)

Vi deler erfaringer fra det vi har arbejdet med og giver inspiration til de næste skridt. 

Tæt på naturen og kunsten

Tag med på en inspirerende rejse, hvor vi kombinerer kunst og natur. Mød Asger Jorns fascinerende værk “Den foruroligende ælling” på Museum Jorn, og oplev naturens skønhed på Naturhotellet på Djursland. Vi garanterer, der er masser af læring i dén kombination.

Du kommer tættere på kunsten, naturen og din egen ledelsesstil.

Nyeste viden, skarp teori og en praksisnær uddannelse

Forløbet er baseret på den nyeste viden, forskning og bedste praksis inden for regenerativ ledelse. Regenerativ ledelse er stadig et felt, der er ved at blive formet, og der skrives og udgives for tiden meget om emnet.

Indholdet bygger bl.a. på ny viden skabt i et forskningsprojekt i samarbejde mellem Aalborg Universitet og Finanssektorens Uddannelsescenter om regenerativ ledelse i finanssektoren.

  • Deltagerne bliver guidet gennem hele forløbet via FU’s læringsplatform Moodle. Her foregår kommunikation mellem modulerne, og selvstudiet i form af video, podcasts, e-learning, artikler og opgaver er gjort let tilgængeligt.
  • Forløbet er tilrettelagt som en kombination af teori og begrebsafklaring, afprøvning af metoder, praktisk erfaringsudveksling, eget arbejde og refleksion. FUs tilgang til undervisning bygger på blandt andet på 4MAT som metode samt principper fra Action Learning. Ambitionen er at sætte små forandringer i gang i den enkeltes praksis, lære af dem og bygge videre på læringen.

Gå tilbage til uddannelsen

Dette kursus er en investering i din personlige og professionelle udvikling samt i fremtiden for vores planet. Tag skridtet mod en mere bæredygtig og ansvarlig finanssektor. Bliv en del af løsningen!

Tilbage Regenerativ ledelse - fra ord til handling